item3a
Landbrug
Fuldkorn
Arealer og afgrøder Medarbejdere Maskiner

Majbøllegaard

Majbøllegård er beliggende på Østlolland, tæt på Guldborgsund, der skiller Sydhavsøerne Lolland og Falster. Klimaet er mildt og jorden er frugtbar – en perfekt kombination til avl af kvalitetskorn.

Majbøllegård er et moderne landbrug, der driver 550 hektar, med specialkorn og sukkerroer. I 1997 begyndte Majbøllegård at dyrke spelt og senere i 1999 kom hvid, vår hvede på markerne. Det opstod i samarbejde med Grønt Center i Holeby og Majbøllegård har siden da været den største primærproducent af disse kornsorter i Nordeuropa. Som den eneste, har Majbøllegård eget afskaldnings anlæg, samt 10 års erfaring med dyrkning og håndtering af disse kornsorter.

I 2008 søgte Landbrugsrådet producenter af korn, der kunne sælge deres afgrøder direkte til detailbutikkerne. Og ud fra dette, er projekt Friskmalet fuldkorn opstået.

Når du som forbruger indtager Friskmalet fuldkorn fra Majbøllegård, er du også garanteret en gennemsigtighed i produktet. Det er muligt at spore vores produkter, fra første plovfure til det færdige produkt i dine hænder, da Majbøllegård dyrker, høster, renser, pakker og distribuerer sine egne produkter – med eget logo og egen salgsorganisation.

majboellegaard

Majbøllegaard   •

logo-majboellegaard
HOME
Landbrug Landbrug Fuldkorn Fuldkorn Arealer og afgrøder Arealer og afgrøder Medarbejdere Medarbejdere Maskiner Maskiner